• Konfitury. Sekrety, tradycja i smak.

Konfitury są świetnym dodatkiem do ciast, można posmarować nimi grzanki, naleśniki lub chrupiące bułeczki do porannej kawy, nadają sosom do mięs lub warzyw oryginalny smak. Babcie słodziły konfiturą malinową herbatę, by nie dać się jesiennemu przeziębieniu. Na dnie każdego słoika z konfiturami, czy to dyniowymi czy śliwkowymi z pomarańczą, znajduje się troska i miłość, najzdrowszy składnik każdego dania przygotowanego w domu.

W książce przedstawiono ponad 80 oryginalnych pomysłów na konfitury z warzyw i owoców sezonowych i egzotycznych. Nowoczesne konfitury łączą różne smaki. To wyjątkowo zdrowy, naturalny dodatek do codziennej diety, uczta dla podniebienia. Autorką książki jest Wanda Jackowska, dziennikarka, która prowadziła przez 10 lat popularny, pierwszy w telewizji polskiej program kulinarny „Gotowanie na ekranie”.

Liczba stron 176
Oprawa miękka
Podst. kod kreskowy 9788328042339
Wymiary 16.0 x 23.5 cm

Napisz recenzję

Uwaga: HTML nie jest dozwolony!
    Zła           Dobra

Konfitury. Sekrety, tradycja i smak.

  • Liczba stron: 176
  • Oprawa: miękka
  • Wymiary: 16.0 x 23.5 cm
  • 34,90 zł 12,99 zł


Drugi Tom © 2024 | Projekt i wykonanie APISOFT